Urologie

De afdeling Urologie van ACIBADEM International Medical Center houdt zich bezig met onderzoek, diagnostiek en behandeling van aandoeningen van de urinewegen bij de man en de vrouw en de geslachtsorganen van de man. Onze uroloog behandelt dan ook aandoeningen aan de nieren, bijnieren, urineleiders, blaas, urinebuis, penis, scrotum en de prostaat.

Veel voorkomende problemen zijn plasklachten, steenvorming, infecties, incontinentie, kwaadaardige aandoeningen en onvruchtbaarheid van de man. Tevens verrichten wij sterilisaties bij de man. Tijdens het consult wordt uitgebreid de tijd genomen om uw klachten te bespreken en te bepalen welke onderzoeken er gedaan moeten worden, om een verdere diagnose te kunnen stellen. Na het onderzoek wordt de diagnose met u besproken en een behandelplan opgesteld.

Voor een bezoek aan de afdeling Urologie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

SPECIALISTEN

Dr. H. AzzouzUroloog