Keel Neus En Oorheelkunde

Zoals de naam al verraad, houden onze keel-, neus- en oorartsen (KNO-artsen) zich bezig met het behandelen van aandoeningen aan keel, neus en oren, maar ook afwijkingen van het overige hoofd-halsgebied, zoals de hals, snurken, slaapproblemen of gezwellen van het gelaat en verrichten ook operaties en poliklinische behandelingen.

Wanneer u samen met de KNO-arts uw klachten hebt besproken, zal er verder onderzoek naar uw klachten worden gedaan. Nadat de diagnose is gesteld, wordt uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven en de behandelopties met u te bespreken. Gezamenlijk stelt u het behandelplan op, wat kan bestaan uit medicijnen, een kleine ingreep, operatie of verdere doorverwijzing.

Voor een bezoek aan de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

SPECIALISTEN

Dr. Eize Wielinga

Drs. Laki Stanojcic