Interne Geneeskunde

Onze internisten fungeren als centrale specialisten in ons centrum. Ze hebben veel contact met andere specialismen en met verwijzers. De internisten zijn breed opgeleid (algemeen internist) en houden zich met name bezig met het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van ziekten van de inwendige organen. Speciale aandachtsgebieden zijn diabetes, overgewicht en hoge bloeddruk, maar we behandelen patiënten met nier-, bloed-, infectie-, hormonale ziekten, maag- darm- en leverklachten, bloedziekten en allergische aandoeningen.

Tijdens het consult krijgt u alle tijd uw klachten te omschrijven en samen met de specialist bespreekt u na de benodigde onderzoeken de diagnose en het bijbehorende behandelplan.

Voor een bezoek aan de afdeling Interne Geneeskunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

SPECIALISTEN

Dr. W. de GraaffInternist

Drs. Souad Mors-BouhbouhInternist

Drs. Mustafa DonmezInternist