Gynaecologie

Onze gynaecoloog is een allround gynaecoloog en houdt zich bezig met aandoeningen en afwijkingen van de vrouwelijke geslachtsorganen, het begeleiden van vrouwen met complicaties tijdens de zwangerschap en verricht vruchtbaarheidsonderzoek. Veelvoorkomende problemen zijn: menstruatiestoornissen, seksuele problemen en overgangsklachten. Ongewild urineverlies en verzakking bij vrouwen zijn problemen die vaak op zowel urologisch, als gynaecologisch gebied liggen. Daarom is het ook mogelijk om tijdens een consult, gezamenlijk met onze uroloog Drs. Azzouz, de oorzaak van de klachten op te sporen en een behandelplan op te stellen. Daarnaast voeren wij bij ACIBADEM ook operatieve ingrepen uit, dit kan onder plaatselijke verdoving of onder narcose.

Vooralsnog is er bij ACIBADEM International Medical Center geen mogelijkheid om te bevallen, vandaar dat wij niet het gehele traject van een zwangerschap kunnen begeleiden van A tot Z.

Voor een bezoek aan de afdeling Gynaecologie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u meestal binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

SPECIALISTEN

Drs. Olga Kaufmann