Fysiotherapie

De afdeling fysiotherapie wordt verzorgd door FysioConcept. FysioConcept is een praktijk met al meer dan 25 jaar ervaring in de fysiotherapie en behandeld met name orthopedische klachten en zwaar letsel revalidatie trajecten. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van (top) sporters en staan iedere dag klaar om in een moderne omgeving en op persoonlijke wijze samen met u aan uw herstel te werken. Behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke doelen, voorkeuren en wensen en indien nodig in overleg met uw behandelend arts.

Door een uitgebreid netwerk kunnen wij iedereen naar een specialist fysiotherapeut doorverwijzen. De afdeling fysiotherapie heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.

Voor een bezoek aan de afdeling Fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

SPECIALISTEN

Andre van AlphenFYSIOTHERAPEUT

Anouk StuivenbergBEKKENFYSIOTHERAPEUT

Koen TeelingSPORTFYSIOTHERAPEUT

Tarik AshourFYSIOTHERAPEUT