Anesthesie & Pijnpoli

De afdeling Anesthesie & Pijnpoli verzorgt het preoperatieve spreekuur, de Anesthesie & Pijnpoli (narcose) op de operatiekamer en pijnbehandelingen. Onze anesthesisten dragen de eindverantwoordelijkheid over de verdoving, de veiligheid en de controle van de lichaamsfuncties van de patiënt tijdens de operatie of een onderzoek onder narcose. Ter voorbereiding van de operatie komt u langs bij onze anesthesist, om tijdens het preoperatieve spreekuur de meest geschikte vorm van verdoving te bespreken. Welke ziektes, behandelingen of allergische reacties u (gehad) heeft, zijn hierbij uiteraard van groot belang.

Wanneer pijn meer dan drie maanden duurt, spreken we van chronische pijn. Op onze Pijnpoli worden patiënten met chronische pijnklachten behandeld. Chronische pijn brengt naast lichamelijke klachten ook vaak psychische en sociale gevolgen met zich mee. Daarom worden deze tijdens de evaluatie en het behandelvoorstel ook met u besproken, om een goed totaalbeeld van uw klachten te krijgen.

Voor een bezoek aan onze Anesthesie & Pijnpoli heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afspraak@acibademimc.com of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u meestal binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

SPECIALISTEN

Drs. Parvin Varma

Niels Schellekens